2/13/2023, Usetreno Bussiness, Ušetřeno.cz

T-Mobile: Jak probíhá změna tarifu s přenosem telefonního čísla?

1) Nejdříve potřebujeme znát váš OKU kód

OKU je ověřovací kód účastníka (14místné číslo, které vždy začíná osmičkou) a potřebujete ho k přenosu svého stávajícího čísla. Najdete ho jednoduše v internetové samoobsluze vašeho stávajícího operátora (při přihlášení na webu, ne v mobilní aplikaci).

Nemůžete OKU kód najít? Podívejte se na naši sérii videonávodů, jak najít OKU kód. Možná máme návod i pro vašeho stávajícího operátora.

Jakmile budete OKU kód znát, vyplňte ho jednoduše online na našem webuNebo ho můžete poslat na e-mail: info@usetreno.cz, případně nadiktovat kolegům ze zákaznické péče na čísle 226 289 029.

2) Přijde vám smlouva a nová SIM karta

Smlouvu vám pošle T-Mobile na e-mail. Smlouva bude samozřejmě zaheslována, aby se k ní nemohl dostat někdo cizí. Heslo k odemknutí souboru vám přijde v SMS zprávě. 

Do 5 pracovních dní vám kurýr přiveze smlouvy k podpisu (smlouva je bez závazku) a také novou SIM kartu. Ohledně doručení vás bude kontaktovat. Zpravidla posílá den předem SMS, kterou je třeba potvrdit. Následující den kurýr posílá druhou SMS, která obsahuje časový horizont pro doručení. K převzetí si, prosím, připravte občanský průkaz. 

Zásilku se, prosím, snažte od kurýra převzít hned v prvním naplánovaném termínu.

3) Dojde k přenosu vašeho telefonního čísla

Poté, co se dozvíme váš OKU kód, zadáme ho do systému a vám přijde zpráva s přesným datem vašeho přenosu. V ten den se vaše nová SIM karta mezi půlnocí a šestou hodinou ranní automaticky aktivuje. Po šesté hodině ji jen vložíte do svého mobilního telefonu na místo té staré, kterou jste používali doteď. A je hotovo. Už se těšíte z nového tarifu.

Na každé koruně záleží. Pomůžeme vám, abyste nemuseli platit ani jednu navíc.

Spojte se s námi
Tel: (+420)
226 289 029

Po–Pá: 9–17 h

© Copyright 2010–2024 Ušetřeno.cz s.r.o.