12/22/2023, Barbora Kocmankova, Ušetřeno.cz

Půjčka pro dlužníky

Získání půjčky pro dlužníky může být poněkud složitým a specifickým procesem, a to i v případě, že jsou schopni plnit své finanční závazky. Podívejte se s námi na různé aspekty půjček pro dlužníky, ať už se jedná o dlouhodobou půjčku, půjčku pro dlužníky v registru, půjčky pro dlužníky s exekucí, půjčky pro dlužníky v insolvenci, okamžité půjčky, půjčky „na ruku“, či nebankovní půjčky. 

Půjčka pro dlužníky

Půjčka pro dlužníky – na co si dát pozor?

V první řadě je důležité zvážit, jestli jste s vašimi příjmy schopní zvládnout další půjčku a zda by nebylo lepší splatit své stávající finanční závazky. Je tedy velmi důležité si spočítat, kolik můžete celkově splácet, abyste se nedostali do ještě větších finančních potíží.

Pokud se k půjčce přeci jen rozhodnete, je docela zásadní, od koho se finance rozhodnete získat. Setkáte se totiž i s půjčkami pro dlužníky v insolvenci od soukromé osoby. Půjčování od lichváře ovšem nese vysoká rizika, a to především extrémně vysoké úroky, nekalé podmínky uzavření půjčky a také absence jakékoliv záruky, kterou vám stabilní instituce poskytne. 

Na to, která banka vám půjčí, i když máte status dlužníka, se můžete podívat například prostřednictvím online srovnání půjček. Případně se také seznamte s možností konsolidace půjček.

Podívejte se na online srovnání půjček 

Půjčka pro dlužníky v bance

Získat od banky půjčku pro dlužníky v registru může být trochu zdlouhavé, každopádně ne nemožné. Většina bank se na takové žadatele dívá jako na rizikovější, a proto si vás musí důkladně prověřit a zvážit, zda vám úvěr poskytne či ne. Plusové body získáte v případě, že:

  • jste dlouhodobým a stálým klientem dané banky, 
  • máte stabilní a dlouhodobý příjem,
  • prokážete schopnost bezproblémového splácení,
  • máte možnost u půjčky uvést spoludlužníka. Jedná se o osobu, která vám v případě nouze pomůže se splácením.

Podívejte se na online srovnání půjček

Nebankovní půjčka pro dlužníky

V případě, že neuspějete u banky, můžete využít služeb některé z nebankovních společností. U těch se setkáte s možností i dlouhodobé půjčky pro dlužníky. Podmínkou je samozřejmě doložení stabilního a dlouhodobého příjmu. Dále je nutné počítat s vyššími úroky, poplatky a také přísnými sankcemi v případě porušení smluvních podmínek.

Sjednání půjčky pro dlužníky

Porovnání i sjednání půjčky pro dlužníky zvládnete online cestou. Stačí vyplnit vaše údaje do online formuláře spolu s údaji o tom, kolik potřebujete půjčit, jak dlouho chcete půjčku splácet atd. Během chvíle uvidíte, zda a od koho můžete finance získat. Po online sjednání půjčky většinou obdržíte peníze ihned na účet, většinou je možné se domluvit také na vyplacení hotovosti. V tomto případě se tedy jedná o půjčku pro dlužníky „na ruku”.

Specifika půjčky pro dlužníky:

  • Možnost získat nižší i vyšší částky k půjčení (u vyšších nejspíš budete potřebovat spolužadatele)
  • Jednoduchý srovnávací i schvalovací postup
  • Možnost online sjednání
  • Peníze na účet i v hotovosti
  • Možné odložení splátek
  • Nutnost stabilního a pravidelného příjmu

Podívejte se na online srovnání půjček

Na každé koruně záleží. Pomůžeme vám, abyste nemuseli platit ani jednu navíc.

Spojte se s námi
Tel: (+420)
226 289 029

Po–Pá: 9–17 h

© Copyright 2010–2024 Ušetřeno.cz s.r.o.