7/19/2023, Usetreno Bussiness, Ušetřeno.cz

Jak si změnit produktovou řadu v Můj ČEZ?

Potřebujete změnit produkt na elektřině či plynu? Ve webové aplikaci Můj ČEZ (dostupná také jako mobilní aplikace) to zvládnete raz dva. Připravili jsme pro vás přehledný návod, jak na to.

Jak změnit produkt ČEZ?

1. Otevřete si webové stránky dodavatele ČEZ (jednoduše kliknutím na odkaz) a klikněte na černé políčko vpravo nahoře Můj ČEZ.

 

ČEZ registrace 2023.png

2. Pokud už jste v aplikaci zaregistrovaní, přihlaste se pomocí svého e-mailu a hesla. V případě, že účet v aplikaci nemáte, jednoduše se zaregistrujte podle našeho návodu.

3. Z lišty vyberte Elektřina nebo Plyn podle toho, který produkt chcete změnit. My si to ukážeme na změně produktu elektřiny.

 

Můj ČEZ lišta.png

4. Pokračujte kliknutím na Elektřina a následně na svůj sjednaný produkt, který si v aplikaci můžete pojmenovat podle sebe. 

 

Můj ČEZ elektřina.png

 

5. Zobrazí se vám přehled produktu, který máte sjednaný – smlouva, historie vyúčtování, přehled záloh atd. Sjeďte myší dolů a ukáže se vám lišta, na níž vyberte možnost Smlouva a další služby

 

Můj ČEZ smlouva a další služby.png

6. Po kliknutí se vám otevře stránka se základními informace o vaší smlouvě. V levé části pak klikněte na Nabídka produktů.

 

Můj ČEZ nabídka produktů.png

 

7. Potom už si jen vyberete produkt, který se vám bude zamlouvat, a pokud vám to umožňuje vaše smlouva, produkt změníte. Je ale možné, že pro vaše odběrné místo nebudou jiné nabídky k dispozici. Pro více informací se můžete obrátit přímo na sekci Podpora > Chci změnit produkt na webových stránkách ČEZ.

Na každé koruně záleží. Pomůžeme vám, abyste nemuseli platit ani jednu navíc.

Spojte se s námi
Tel: (+420)
226 289 029

Po–Pá: 9–17 h

© Copyright 2010–2024 Ušetřeno.cz s.r.o.