4/15/2020, Michaela Šámalová, Ušetřeno.cz

Proč se přechází na DVB-T2?

Po jedné řece a na jedné frekvenci aktuálně plují televizní kanály i mobilní zařízení. Více a více lidí si ale pořizuje chytré telefony, tablety a další vychytávky, na kterých chtějí surfovat po internetu. Na řece proto začíná být trochu plno. Přechod na DBT-T2 tento problém řeší.

Přechod na DVB-T2 uvolní prostor

Aby se uvolnil prostor pro větší množství surfařů, oddělí se tok s TV kanály a ty poplují vlastní cestou – po ultra rychlém DVB-T2. Pro pohodlnou plavbu po tomto rychlejším proudu je však potřeba přestoupit na výkonnější plavidla – televizory a set-top boxy podporující DVB-T2.

Co přinese DVB-T2?

Díky přechodu na DVB-T2 bude možné vysílat pořady ve vyšší kvalitě. Zároveň se ale uvolní frekvence pro mobilní sítě 5. generace, a i surfování na mobilech a tabletech nabere strhující rychlost.

Co když nechci přejít na DVB-T2?

Pokud vaše televize DVB-T2 neumí a vy si kvůli přechodu na nový standard nechcete kupovat nový televizor ani set-top box, nabízí se vám hned několik náhradních řešení. Dívat se na televizi totiž můžete i přes satelit, kabelovku nebo IPTV. Jen koncesionářské poplatky budete muset hradit i nadále.

Na každé koruně záleží. Pomůžeme vám, abyste nemuseli platit ani jednu navíc.

Spojte se s námi
Tel: (+420)
226 289 029

Po–Pá: 9–17 h

© Copyright 2010–2024 Ušetřeno.cz s.r.o.