3/26/2024, Kateřina Petříčková, Ušetřeno.cz

KOOPILOT: Aplikace, která vám může ušetřit na autopojištění

Není nad to, když vás někdo ocení a ještě odmění finančním bonusem za něco, co děláte automaticky každý den. Přesně takto funguje nová aplikace KOOPILOT, která vás bude odměňovat za to, jak dobrý a ohleduplný řidič jste. Za vaše bezpečné a bezproblémové jízdy vám pošle finanční bonusy a navíc můžete ušetřit na povinném a havarijním pojištění.

Koopilot

Co je aplikace KOOPILOT? 

Správně sjednaná pojištění na váš vůz vám mohou v případě nehody ušetřit velké částky. Když ale jezdíte bez nehod, proč se za bezchybnou jízdu nenechávat odměňovat? Aplikace KOOPILOT od Kooperativy dělá právě to. 

Aplikaci si při sjednání autopojištění NAMÍRU jednoduše stáhnete do svého chytrého telefonu a pak už jen stačí jezdit opravdu předpisově. KOOPILOT totiž sleduje styl vaší jízdy, dodržování rychlosti, intenzitu brždění nebo prudkého vjíždění do zatáček. Také ví, jestli jste při jízdě používali telefon, a tento údaj zaznamenává. 

Po každé jízdě aplikace uděluje skóre na základě dodržování zmíněných ukazatelů a každé tři měsíce je nasbírané skóre vyhodnocováno. Pokud jste byli opravdu předpisoví a nasbírali vysoké hodnocení, pojišťovna vám na váš účet zašle cashback. Nejedná se přitom o žádné věrnostní body, ale o opravdovou finanční částku

Žádné „bodíky“, ale reálné odměny

Vzhledem k tomu, že cashback, který pojišťovna zasílá na základě vámi dosaženého skóre, jsou opravdu peníze, můžete za rok ušetřit sympatickou sumu. Průměrně řidiči získají 755 Kč za kvartál, což ročně vyjde přibližně na 3 000 Kč. Díky aplikaci lze také ušetřit na povinném ručení, a to až 40 % z jeho celkového ročního pojistného.

Aplikace pro všechny

Aplikace je dostupná pro operační systémy iOS i Android a stáhnout si ji může každý. Jedinou podmínkou je sjednané autopojištění NAMÍRU u Kooperativy a být tudíž klientem pojišťovny. Tento druh pojištění musí navíc zahrnovat i variantu pojištění s odměnou za bezpečnou jízdu. 

KOOPILOT umí i víc

KOOPILOT má také mnoho doplňkových funkcí, které určitě využijete. Jedná se například o:

  • SOS tlačítko, kterým si přivoláte asistenční službu, 
  • možnost evidence Knihy jízd, 
  • tipy pro řidiče na základě stylu jízdy
  • odznaky za plnění výzev aj. 

Aplikace je snadná na ovládání a může vám sloužit jako užitečná zpětná vazba. Možná se sami budete divit, jaké chyby při řízení děláte, nebo se naopak budete moci prokazatelně prohlásit za špičkového řidiče. 

Srovnejte si povinné ručení online

Než vyrazíte na silnici…

Povinné ručení je ze zákona dané a není radno se bez něj vydávat na silnice. Toto pojištění kryje škody, které při zavinění nehody způsobíte na zdraví nebo majetku druhých osob, a každý majitel vozidla jej musí mít sjednané.

Jak sjednat výhodné povinné ručení?

Nabídky pojišťoven se mohou lišit jak cenou, tak také svými doplňkovými službami. Nemusí být úplně jednoduché se ve všech produktech vyznat, proto je tu naše online kalkulačka povinného ručení. Do té zadáte pár údajů o sobě a svém vozidle a během chvilky uvidíte přehledně srovnané nabídky pojišťoven, z nichž si stačí už jen vybrat tu, která vám nejvíce vyhovuje. 

Havarijní pojištění není povinnost, ale jistota

Co nepokryje povinné ručení, to může zachránit havarijní pojištění. To tu pro vás i ve chvílích, kdy vznikne škoda na vašem majetku. Někdo do vás „ťukne“ na parkovišti a zmizí, na čelní sklo vám spadne větev nebo vám zkříží cestu srna. 

Bez havarijního pojištění byste si opravu vozu museli zajistit na vlastní náklady. Se správně nastaveným pojištěním jste ale jištěni i v těchto a dalších situacích. Stejně jako u povinného ručení vám náš online srovnávač pomůže s hledáním toho pravého produktu pro vás. 

Opět stačí zadat pár údajů, vybrat si připojištění, která nejvíce využijete (střet se zvěří, poškození čelního skla, vandalismus atd.), a zvolit vhodný produkt. Vše navíc zařídíte online z pohodlí domova. 

Srovnání havarijního pojištění online

Na každé koruně záleží. Pomůžeme vám, abyste nemuseli platit ani jednu navíc.

Spojte se s námi
Tel: (+420)
226 289 029

Po–Pá: 9–17 h

© Copyright 2010–2024 Ušetřeno.cz s.r.o.