2/13/2023, Usetreno Bussiness, Ušetřeno.cz

GoMobil: Jak probíhá změna tarifu s přenosem telefonního čísla?

1) Zavolá vám specialista z GoMobil

Co nevidět se vám ozve jeden z kolegů ze společnosti GoMobil. Společně si objednávku potvrdíte, zeptá se vás na pár dalších údajů, vysvětlí vám, jak bude přenos čísla probíhat a co od vás ještě potřebuje. Také se rovnou domluvíte na termínu, kdy vám kurýr přiveze SIM kartu a případně smlouvu.

2) Kurýr vám přiveze SIM kartu (případně smlouvu)

Kurýr vám pošle den před domluveným termínem SMS s časovým horizontem pro doručení. Při příjezdu vám předá SIM kartu, případně smlouvu (pokud jste si sjednali tarif se závazkem), a vy mu zaplatíte 99 Kč za SIM kartu a 199 Kč za poštovné a balné.

Důležité: Zásilku se, prosím, snažte od kurýra převzít hned v prvním naplánovaném termínu, aby se nemohlo stát, že se vám nová SIM karta aktivuje a vy ji ještě nebudete mít u sebe. Zároveň vám totiž přestane fungovat ta stará.

3) Dojde k přenosu vašeho telefonního čísla

Poté, co nahlásíte společnosti GoMobil svůj OKU kód, ověřovací kód účastníka (14místné číslo, které vždy začíná osmičkou), přijde vám zpráva s přesným datem vašeho přenosu. V ten den se vaše nová SIM karta mezi půlnocí a šestou hodinou ranní automaticky aktivuje. Po šesté hodině ji jen vložíte do svého mobilního telefonu na místo té staré, kterou jste používali doteď. A je hotovo. Už se těšíte z nového tarifu.

Na každé koruně záleží. Pomůžeme vám, abyste nemuseli platit ani jednu navíc.

Spojte se s námi
Tel: (+420)
226 289 029

Po–Pá: 9–17 h

© Copyright 2010–2024 Ušetřeno.cz s.r.o.