3/15/2024, Jana Skálová, Ušetřeno.cz

Jaké nabízí O2 slevy a akce?

Mobilní operátoři se snaží hýčkat si své klienty, aby u nich zůstali co nejdéle. Proto jim leckdy nabízejí různé slevy, akce a výhody. Podívejme se, jaké má O2 slevy a akce. A jestli se vám mobilní tarif nebo další služby od O2 skutečně vyplatí.

O2 slevy a akce

O2 slevy pro zákazníky

Všichni mobilní operátoři poskytují svým zákazníkům různé druhy slev. O2 slevy také nabízí a mají různou podobu.

Hledáte výhodný mobilní tarif?

O2 sleva na telefon

Velmi oblíbenou nabídkou mobilních operátorů jsou slevy na mobilní telefony. Pokud máte předplacenou kartu, žádné takové slevy se pravděpodobně nedočkáte. Ale pokud si pořídíte u O2 tarif, tak je pravděpodobné, že dostanete nabídku koupit si nový mobilní telefon za zvýhodněnou cenu.

Výhoda tkví zejména v tom, že si telefon můžete koupit na splátky. Málokdo má na nový iPhone 15 nebo Samsung Galaxy, ale když vám mobilní operátor dá nejnovější model mobilního telefonu a bude po vás chtít jen například 300 korun měsíčně, zní to jako neodolatelná nabídka.

Plus bývá nákup na plátky výhodnější a telefon je pak až o několik tisíc levnější, než kdybyste si ho koupili rovnou a bez splácení.

O2 nabízí ve svém e-shopu nespočet různých mobilů a můžete v něm nakupovat jako v běžném e-shopu. Zákazníci O2 mají navíc možnost získat slevu na mobil, a to 1 000 korun i více – záleží na jejich typu smlouvy nebo na tom, jaké má zrovna O2 akce.

Sleva na další zařízení

O2 ale nenabízí jen mobilní telefony. V e-shopu O2 můžete najít také:

  • chytré hodinky,
  • herní konzole,
  • tablety,
  • modemy,
  • pevné telefony,
  • set-top boxy,
  • notebooky,
  • další příslušenství.

Navíc je tu O2 akce nazvaná „Vyměňte starý za nový“, která spočívá v tom, že si zakoupíte nové zařízení od O2 a své stávající a už nepotřebné odevzdáte tomuto mobilnímu operátorovi, za což získáte od O2 slevu 500 Kč.

Další O2 akce spočívá v lepší ochraně displeje mobilu. Pokud si koupíte ochranné sklo na displej od O2 a přijdete s dokladem o koupi do prodejny O2, v rámci O2 akce nazvané „Ochrana displeje“ vám pracovník sklo na mobil zdarma nalepí.

Srovnejte si tarify online

Vstupenky s předstihem

Další O2 akce se zaměřuje na vstupenky na různá kulturní představení. Pokud se chystáte na sportovní utkání, koncert nebo jiný typ vystoupení do O2 areny nebo O2 universa, máte jakožto zákazník O2 možnost zakoupit si vstupenky dřív než ostatní.

Nezískáte na ně od O2 slevu, ale výhodou je, že si můžete vybírat z nejlepších míst a máte jistotu, že na vás vstupenky zbydou – budete je totiž mít mezi prvními.

O2 knihovna k dispozici

Svým klientům nabízí O2 slevy i v rámci své O2 knihovny. V této digitální knihovně si můžete vyhledávat a kupovat e-knihy, e-magazíny nebo audioknihy, které si pak stáhnete do svého mobilu nebo tabletu a můžete si je v kdykoliv číst (nebo v případě audioknih poslouchat). 

Takových e-knihoven v posledních letech vzniká mnoho. Důvodem, proč by klienti O2 měli zamířit právě do této, je, že právě v ní poskytuje O2 slevy svým zákazníkům. A leckdy jde o velmi zajímavé slevy, které se rozhodně vyplatí.

Jak najít nejvýhodnější tarif?

Vánoční slevy O2

Poslední velkou akcí od tohoto mobilního operátora je jeho vánoční (a předvánoční) akce. V roce 2023 se O2 spojilo s Air Bank a společně připravili pro všechny nové i stávající zákazníky zajímavé slevy a výhody od O2, ale zároveň i od Air Bank.

Principem je, abyste si založili osobní účet u Air Bank a zároveň se stali zákazníky O2. Což znamená, že si u O2 musíte pořídit mobilní tarif nebo si platit jinou službu (například neomezený internet, O2 TV a tak dále). V rámci této vánoční akce O2 nabízí 300 Kč měsíčně, které vám zašle přímo na váš účet u Air Bank.

A jaké jsou podmínky pro získání 300 Kč měsíčně?

  • Na účet u Air Bank vám musí přicházet platby ve výši nejméně 10 000 Kč měsíčně.
  • Zároveň z tohoto účtu musíte hradit vyúčtování služeb od O2.
  • Výše vyúčtování musí být nejméně 600 Kč.
  • Pokud toho dosáhnete, stačí vám aktivovat si tuto odměnu v aplikaci Moje O2 nebo o to požádat pracovníka prodejny.

Další vánoční O2 slevou je, že zákazníci O2 mohou získat slevu 1 000 Kč, kterou mohou uplatnit na:

  • telefony z vánoční nabídky,
  • vybrané příslušenství,
  • tarif,
  • internet,
  • O2 TV,
  • GO kartu.

Co jsou O2 Radosti?

Možná jste slyšeli, že existuje internetová aplikace O2 Výhody nebo O2 Extra výhody. Oba tyto bonusové programy pro zákazníky O2 jsou už ale minulostí. Od 4. dubna 2022 spustilo O2 nový program výhod pro své nové i stávající zákazníky, který se teď jmenuje O2 Radosti. A slučuje vše, co obsahovaly O2 Výhody, včetně odměny za dobití.

Najdete ho v aplikaci O2 i na webových stránkách a můžete v něm přehledně vidět, jaké nabízí O2 slevy, jaké má zrovna O2 akce a jestli se vám třeba některé O2 slevy pro zákazníky vyplatí.

Hledáte výhodnější mobilní tarif?

Nabídky dalších operátorů

Na českém trhu působí celkem tři mobilní operátoři – O2, T-Mobile a Vodafone. Všichni svým zákazníkům nabízejí různé slevy a výhody. A proto se ještě krátce podívejme, co zajímavého můžete najít u konkurence.

Slevy a akce T-Mobile

Stejně jako má e-shop O2, má svůj e-shop také T-Mobile. V něm si můžete vybírat mobily, které jsou při koupi na splátky výrazně levnější. Můžete získat i nový telefon za 1 Kč, pokud splníte podmínky operátora.

Získáte také slevu při nákupu s tarifem od T-Mobile, dostanete dopravu zdarma a koupě na splátky je bez navýšení.

Dále nabízí T-Mobile akce jako:

  • Vyhraj kredit 1 000 Kč,
  • 25% bonus na Twist kredit,
  • První jízda s Bolt,
  • Vstupenka do kina zdarma,
  • Pojištění od AXA s 50% slevou,
  • Pojištění mobilu od CUBIQ.

A unikátní slevu na mobilní tarif od T-Mobile mohou získat například studenti České zemědělské univerzity.

Slevy a akce Vodafone

Zkrátka nepřijdou ani klienti Vodafone. Také tento mobilní operátor nabízí různé slevy a akce, a to jak pro nové, tak i stávající zákazníky. K nejlákavějším patří sleva na zařízení – pokud si vyberete mobilní tarif, který nabízí slevu na zařízení (ta může dosáhnout až 5 000 Kč), můžete si pak vybrat mobil nebo jiný přístroj od Vodafone a uplatnit na něj tuto slevu.

Také Vodafone má svůj e-shop, kde si můžete koupit cokoliv od mobilu až po sluchátka. A zákazníci Vodafone to mají samozřejmě výhodnější.

Oblíbenou akcí od Vodafone je spojení různých služeb do jednoho balíčku, čímž můžete také získat od Vodafone slevu až několik stovek korun měsíčně.

Nejste spokojeni se svým tarifem? 

Jak najít výhodný mobilní tarif?

Pokud jste dočetli až sem, možná přemýšlíte, že byste měli nějakou tu O2 slevu nebo slevu od jiného mobilního operátora využít. Proč ne, když vám ji nabízí? Ale slevy nejsou pro každého a za všech okolností. Mají jasně stanovené podmínky. Ty musíte nejprve splnit.

Pokud chcete šetřit a zbytečně nepřeplácet už od samotného počátku, můžeme vám poradit s výběrem výhodného mobilního tarifu nebo internetu. Podívejte se na naše velké srovnání nabídek všech mobilních operátorů a vyberte si tu nejvýhodnější pro vás. Případně vám s výběrem mohou pomoci i naši specialisté.

A stejně tak vám poradíme, jak přejít z předplacené karty na paušál a díky tomu budete moci začít využívat různé další zajímavé O2 slevy pro zákazníky.

Nepřeplácejte na mobilním tarifu

Na každé koruně záleží. Pomůžeme vám, abyste nemuseli platit ani jednu navíc.

Spojte se s námi
Tel: (+420)
226 289 029

Po–Pá: 9–17 h

© Copyright 2010–2024 Ušetřeno.cz s.r.o.