3/6/2024, Sandra Skorkovská, Ušetřeno.cz

Půjčka s možností vyřízení online a ihned? Kdo ji nabízí?

Potřebujete půjčku ihned, ale nechcete se upisovat podezřelým nebankovním společnostem? Naštěstí dnes už i většina důvěryhodných bank hledá způsob, jak půjčky poskytovat obratem a bez zbytečného čekání ve frontě na pobočce. Kdo tedy nabízí rychlou půjčku online a kdy můžete očekávat, že vám peníze přistanou na účtu?

Většina bank nabízí svým klientům půjčku už při otevření internetového bankovnictví. V takovém případě stačí často jen odsouhlasit, že skutečně půjčku za předschválených podmínek chcete, a do pár minut máte peníze na účtu. Co když ovšem hledáte půjčku s jinými parametry?

Mnoho bank láká na rychlé půjčky online, ale přes internet tak maximálně podáte žádost. Pak už záleží hlavně na vás, jak rychle dostanete peníze. Jestliže totiž chcete vše mít vyřízeno obratem, budete si muset obléct běžecké boty a rozběhnout se na nejbližší pobočku. Je tedy každá půjčka s možností vyřízení online a ihned jen marketingový trik? Kdo ji skutečně nabízí? Přinášíme několik půjček, u kterých zaručeně nebudete nuceni nikam běhat.

Srovnejte si půjčky online

MONETA Money Bank

Rychlou půjčku od Monety si může sjednat kdokoliv nad 18 let s trvalým příjmem alespoň 5 000 Kč. Zažádat o ni lze na webu, v Internet bance nebo v aplikaci Smart Banka. Ke sjednání budete potřebovat dva doklady totožnosti a potvrzení o trvalém příjmu. Peníze budete mít na účtu do 5 minut od podepsání smlouvy.

Zonky

Férovou nabídku půjčky vám za pár minut vypracuje Zonky. Stejně jako u Monety, i tady je potřeba předložit dva průkazy totožnosti a výpis z účtu. Zonky však varuje, že nedodáte-li všechny potřebné informace, může si dát na čas a nabídku poslat až do dvou pracovních dnů.

Jakmile vám přijde návrh půjčky, jednoduše podepíšete smlouvu pomocí SMS kódu a máte vyhráno. V některých případech můžete po podpisu čekat peníze na účtu už za pár minut, někdy se ovšem stane, že doputují až za 1–2 pracovní dny. Záleží na tom, u jaké banky máte běžný účet. 

Srovnejte si půjčky online

Raffeisenbank

Minutovou půjčku od Raiffeisenbank si mohou sjednat stávající i noví klienti. Proces jejího vyřízení je rychlý a jednoduchý a během několika málo minut vám může zajistit od 5 000 Kč do 800 000 Kč se splatností od 3–120 měsíců. 

Žádost je možné podat plně online na stránkách banky, na pobočce nebo prostřednictvím mobilního/internetového bankovnictví. Stačit vám k tomu bude občanský průkaz a potvrzení o příjmu.

mBank

Díky rychlé půjčce od mBank (mPůjčka Plus) můžete mít peníze také účtu během několika minut. Pokud nejste klientem mBank, získáte k půjčce navíc i běžný účet mKonto bez poplatků. Jako doklad pak stačí tříměsíční výpis z vašeho účtu. 

O půjčku je možné požádat online, na pobočce nebo telefonicky. Půjčit si lze od 10 000 Kč do 1 000 000 Kč.

Cofidis

S úvěrem od Cofidis můžete mít peníze na účtu do 24 hodin. Smlouvu podepíšete online a je možné si půjčit od 30 000 Kč do 1 000 000 Kč. Potřebovat budete opět občanský průkaz a potvrzení o příjmu. Můžete se podívat i na konsolidaci od Cofidis.

Kalkulačka půjček

Před sjednáním jakékoli půjčky ale rozhodně doporučujeme nejprve zvážit svou finanční situaci, především pak schopnost splácet. Aktuální nabídku půjček si můžete nezávazně a zdarma srovnat v naší online kalkulačce, která vám pomůže vybrat tu nejlepší.

Srovnejte si půjčky online

Na každé koruně záleží. Pomůžeme vám, abyste nemuseli platit ani jednu navíc.

Spojte se s námi
Tel: (+420)
226 289 029

Po–Pá: 9–17 h

© Copyright 2010–2024 Ušetřeno.cz s.r.o.