3/18/2024, Jana Skálová, Ušetřeno.cz

Jaké nabízí T-Mobile slevy a akce?

Máte mobilní tarif od T-Mobile? Či snad využíváte internet od T-Mobile, anebo přemýšlíte, že k T-Mobile přejdete? V každém případě se vám vyplatí vědět, jaké nabízí T-Mobile slevy a akce.

T-Mobile slevy a akce

T-Mobile slevy a akce na telefony

Stejně jako provozuje svůj e-shop O2 a stejně jako má e-shop Vodafone, tak má samozřejmě svůj internetový obchod i T-Mobile. Přímo na webu operátora si tak můžete koupit všechny možné typy elektroniky od mobilních telefonů přes tablety a různé příslušenství až po televizi.

T-Mobile na telefony akce nabízí především svým zákazníkům. Zaprvé mohou získat lepší cenu, zadruhé si mohou už při výběru určitého produktu zvolit, jestli ho chtějí koupit:

  • běžným způsobem,
  • na splátky,
  • k tarifu.

Třetí možnost vám pak nabídne různé výhody podle toho, jaký máte tarif. A nemusí jít zdaleka jen o mobilní tarif. Například televizor si můžete výhodněji pořídit s TV tarifem.

Nakupování v e-shopu T-Mobile přináší pro zákazníky T-Mobile i další výhody, jako je:

  • sleva při nákupu s tarifem,
  • doprava zdarma,
  • splátky bez navýšení.

Hledáte výhodný mobilní tarif?

Vánoční dárek k nákupu u T-Mobile

Většina mobilních operátorů přichází s vánoční akcí, při níž chce své zákazníky nějakým způsobem obdarovat. U O2 například letos můžete získat při založení účtu u Air Bank a placení služeb od O2 (ve výši nejméně 600 Kč) odměnu 300 Kč měsíčně; plus O2 nabízí slevu 1 000 Kč na různé služby.

T-Mobile vánoční akci samozřejmě také má. Pokud si v e-shopu T-Mobile koupíte jakýkoliv telefon a zároveň si k němu pořídíte T-Mobile tarif, dostanete k nákupu sluchátka za 1 korunu. Tato akce T-Mobilu přitom platí až do Vánoc.

T-Mobile Magenta 1 – výhoda pro rodinu

Nejpopulárnější slevy od T-Mobile se vážou ke službě nazvané Magenta 1. Možná ji už máte, možná o ní slyšíte poprvé. Každopádně je dobré vědět, o co jde.

Magenta 1 od T-Mobile je speciální službou pro více lidí, typicky pro rodinu. První člověk si musí pod takzvanou Magentu 1 sdružit své služby od T-Mobile. Aby byla Magenta 1 aktivována, je potřeba mít alespoň 2 služby v ceně od 399 Kč. Zároveň platí, že čím více mobilních tarifů si takto spojíte, tím větší je pak od T-Mobile sleva. Ve finále v rámci Magenta 1 můžete získat od T-Mobile slevu až 25 procent.

Pokud do své Magenty 1 přizvete další zákazníky z okruhu svých příbuzných nebo přátel, mohou být výhody od T-Mobile ještě větší. V rámci této služby je totiž možné neomezeně si psát a volat s lidmi, kteří jsou s vámi ve skupině. Spolu s nimi také můžete sdílet data – pokud jednomu členovi dojdou, můžete mu poskytnout svá nevyčerpaná data, a naopak. Díky čemuž také můžete výrazně ušetřit.

Srdcovky od T-Mobile

T-Mobile svůj věrnostní program plný slev a výhod pro své klienty nazval Srdcovky

Pokud máte aplikaci Můj T-Mobile, najdete v ní právě pod názvem Srdcovky celé spektrum T-Mobile slev a akcí. Plus se tam dozvíte o různých soutěžích, které tento mobilní operátor často vyhlašuje.

V rámci aplikace Můj T-Mobile si můžete také aktivovat a vyzvedávat různé odměny od T-Mobile. Jedná se o:

  • Data navíc k tarifům „Můj tarif“
  • 24 GB dat navíc za nákup telefonu s tarifem
  • Neomezená data na 30 dní při změně tarifu, prodloužení smlouvy nebo přechodu z Twistu
  • Odměnu za dobití v podobě dat nebo volání zdarma
  • T-Mobile TV Mini k tarifu

Odměna za přechod z předplacenky na tarif

Pro všechny mobilní operátory je výhodnější, pokud si zákazník pořídí mobilní tarif. V tu chvíli se totiž stává stálým klientem a každý měsíc musí platit za služby od T-Mobile. Pokud máte předplacenou kartu, nejste pro T-Mobile tak výhodní – díky předplacené kartě si svou útratu totiž hlídáte sami a platíte často výrazně méně (ačkoliv máte obvykle cenu volání i SMS vyšší).

Proto se jedna T-Mobile akce zaměřuje právě na lidi, kteří uvažují o přechodu z předplacené karty na paušál. Pokud to uděláte online přes webové stránky T-Mobile, dostanete jakožto odměnu neomezená data na 30 dní.

Sleva pro studenty ČZU

Kromě běžných mobilních tarifů nabízí T-Mobile také cenově výhodnější tarify pro studenty. Ale oproti jiným mobilním operátorům má ještě jednu specialitu – cenově zvýhodněný mobilní tarif pro studenty České zemědělské univerzity.

Pokud tedy na ČZU studujete nebo o studiu uvažujete, vyplatí se vám podívat se i na tuto akci od T-Mobile.

Studentům ostatních vysokých škol to může připadat jako diskriminace. Proč oni žádnou speciální slevu nedostanou? Důvod je ale prostý – T-Mobile uzavřel s Českou zemědělskou univerzitou partnerství, v jehož rámci už například:

  • implementoval v zemědělském polygonu ČZU síť internetu věcí (ioT),
  • poskytl kampusu ČZU soukromou 5G síť (5G Stand Alone),
  • zapojil se do projektu Chytrá lesní krajina.

Nejste spokojeni se svým tarifem?

Další akce T-Mobile

Mobilní operátor T-Mobile má pro své zákazníky i řadu dalších výhod, akcí a soutěží. Mezi nejoblíbenější T-Mobile akce patří:

Vyhraj kredit 1 000 Kč

Pokud si dobijete kredit přes Google Pay, můžete se zúčastnit slosování, při němž každý týden vyhrává 250 zákazníků T-Mobile bonusový kredit ve výši 1 000 korun.

Kanál PREMIER SPORT zdarma

Pokud máte od T-Mobile televizní tarif M a vyšší, můžete ve vaší televizi sledovat zdarma kanál Premier Sport, který se zaměřuje na sport a především na přenosy z anglické Premier League.

25% bonus na Twist kredit

Za každé první dobití v měsíci přes aplikaci T-Mobile dostanete navíc 25 % z dobíjené částky.

První jízda s Bolt

Pokud máte aplikaci Můj T-Mobile, můžete jet poprvé s taxislužbou Bolt zdarma nebo se slevou 200 korun.

Pojištění mobilu

Při koupi mobilu od T-Mobile si můžete rovnou sjednat pojištění telefonu, které se vztahuje na různé „nehody“ - od utopení přes prasklý displej až po krádež. Pokud vám telefon ukradnou nebo nejde opravit, dostanete od T-Mobile telefon nový, a to v ceně vašeho starého.

Hledáte výhodný mobilní tarif?

Slevy a akce mobilních operátorů

Nejste zákazníky T-Mobile, ale jste u Vodafone nebo O2? Anebo přemýšlíte o odchodu od T-Mobile ke konkurenci? Také jiní mobilní operátoři nabízejí různé akce a slevy stálým i novým zákazníkům. Proto jsme se podívali také na jejich nabídku, která může být pro leckoho zajímavá.

O2 slevy a akce

Zákazníci O2 mohou slevy čerpat různými způsoby. Pokud patříte mezi příznivce čtení nebo rádi posloucháte audioknihy, můžete si prohlédnout O2 knihovnu, v níž jsou k dispozici e-knihy, e-magazíny a audioknihy. Pro zákazníky O2 s různě vysokými slevami.

S O2 máte také možnost přednostního nákupu vstupenek na kulturní a sportovní akce v O2 aréně a O2 universu.

Stejně jako u T-Mobile máte i u O2 možnost nakoupit si mobily se slevou, na splátky nebo s různými výhodami. V e-shopu O2 je na výběr nejrůznější elektronika od herních konzolí po příslušenství k mobilním telefonům.

V rámci vánočních slev O2 nabízí dárkový poukaz 1 000 Kč na své služby, plus ve spojení s Air Bank nabízí svým zákazníkům bonus 300 Kč měsíčně (po splnění podmínek akce).

Vodafone slevy a akce

U Vodafone slevy začínají také v e-shopu. Můžete si v něm koupit ledacos a zákazníci Vodafone mají nákupy vždy výhodnější. V rámci mobilního tarifu je také možné získat slevu na nákup zařízení (nejen mobilního telefonu) ve výši až 5 000 Kč.

Vodafone má obdobnou službu jako Magenta 1 – pokud si služby spojíte do jednoho balíčku, můžete ušetřit až několik stovek korun měsíčně.

Stejně jako jiní operátoři nabízí Vodafone mobilní tarify pro studenty, které jsou cenově výhodnější. A oproti jiným operátorům má navíc Vodafone tarify pro seniory, které jsou také cenově zvýhodněné.

Hledáte výhodný tarif?

Vyznat se v nabídce mobilních operátorů není snadné. A je to o to náročnější, že kromě 3 velkých mobilních operátorů na českém trhu působí i mnoho virtuálních operátorů. Jejich nabídky se přitom mohou výrazně lišit a všichni nabízejí různé slevy a akce novým a stávajícím zákazníkům.

Pokud nevíte, jak si najít ten nejvýhodnější tarif, zkuste se podívat na naše srovnání tarifů. Díky tomu si uděláte jasnou představu, kam se vám vyplatí jít a jaké služby už jsou pro vás zbytečné.

A pokud byste si nevěděli rady, naši specialisté vám po telefonu ochotně poradí.

Nepřeplácejte. Najděte si výhodný tarif.

Na každé koruně záleží. Pomůžeme vám, abyste nemuseli platit ani jednu navíc.

Spojte se s námi
Tel: (+420)
226 289 029

Po–Pá: 9–17 h

© Copyright 2010–2024 Ušetřeno.cz s.r.o.