2/13/2023, Usetreno Bussiness, Ušetřeno.cz

Vodafone: Jak aktivuji nový DSL internet?

1) Přijde vám SMS s aktivačním kódem

Očekávejte, že vám v nejbližší době přijde od operátora Vodafone SMS zpráva s aktivačním kódem. Aktivační kód je 9–11místné číslo, které slouží jako elektronický podpis smlouvy. Na jeho zadání máte jen 5 dní.

Nadiktovat nám ho můžete po telefonu na zákaznické lince 226 289 029, zašlete e-mailem na info@usetreno.cz nebo ho zadejte na tam.je/aktivace. Po zadání aktivačního kódu vám do 5 dní přijde smlouva Českou poštou, tu už nemusíte podepisovat.

2) Technik vám nainstaluje internet

Internet vám přijede nainstalovat technik ze společnosti CETIN. Den před jeho příjezdem vám přijde SMS s potvrzením termínu. V případě, že byste potřebovali termín změnit, nebo měli jakýkoliv dotaz, obraťte se, prosím, přímo na kolegy ze společnosti Vodafone na telefonním čísle: *77.

3) Vodafone vám doručí modem (pokud jste si ho objednali)

Jestli máte vlastní modem, stačí si jej zapojit a vyčkat, než vám Vodafone potvrdí aktivaci služby. Pokud jste si modem objednali u Vodafone, nejpozději do 5 pracovních dní se s vámi spojí kurýr, který vám ho doveze. K převzetí si připravte občanský průkaz a domluvenou hotovost (v případě, že nemáte zařízení na splátky).

Na každé koruně záleží. Pomůžeme vám, abyste nemuseli platit ani jednu navíc.

Spojte se s námi
Tel: (+420)
226 289 029

Po–Pá: 9–17 h

© Copyright 2010–2024 Ušetřeno.cz s.r.o.