5/25/2023, Usetreno Bussiness, Ušetřeno.cz

Jak stáhnout fakturu a smlouvu z innosvěta?

Nemůžete doma v šuplíku najít vyúčtování nebo smlouvu od svého dodavatele innogy? Stáhněte si ji snadno a rychle z online portálu innosvět. Připravili jsme pro vás přehledný návod, podle kterého to zvládnete raz dva.

Jak stáhnout fakturu innogy?

1. Otevřete si webové stránky innosvet.cz (jednoduše kliknutím na odkaz) a v červeném čtverci si zvolte možnost „Přihlásit se do portálu innosvět“.innogy přihlášení.png2. Otevře se vám přihlašovací stránky, kde vyplníte svůj e-mail, heslo a kliknete na „Přihlásit se“. Pokud účet ještě nemáte, vpravo dole vyberte možnost „Vytvořit innogy účet“ a zaregistrujte se. 

innogy účet.png3. Vlevo v menu najeďte na „Platby“ a pak klikněte na „Vyúčtování“.innogy vyúčtování.png

4. Pod nápisem „Vyúčtování“ si vyberte odběrné místo, pro které chcete fakturu / vyúčtování stáhnout.

innogy přehled vyúčtování.png

5. V přehledu vyúčtování si vyberte, za jaké vyúčtovací období vyúčtování potřebujete a pak klikněte vlevo na ikonku s označením „PDF“. Dokument se vám stáhne do počítače. Najdete ho ve složce „Stažené soubory“.

innogy stáhnout vyúčtování.png

Jak stáhnout smlouvu?

  1. Po přihlášení klikněte v zeleném rámečku na tlačítko „Přejít na přehled“, vyberte si odběrné místo, které vás zajímá, a klikněte na šipečku vpravo.

innogy jak stáhnout smlouvu.png

innogy elektřina a plyn.png2. Zobrazí se vám detail smlouvy včetně data účinnosti, do kdy vám platí. Pod ním pak klikněte na tlačítko „Zobrazit smlouvu“,innogy smlouva.png3. Nahoře v rámečku si zkontrolujte adresu odběrného místa. Smlouvu si pak můžete zobrazit kliknutím na lupu vpravo u souboru „Smlouva_SSDP“, nebo si všechny soubory včetně obchodních podmínek stáhněte do počítače kliknutím na tlačítko „Stáhnout vše (ZIP)“.innogy energie.png 

Na každé koruně záleží. Pomůžeme vám, abyste nemuseli platit ani jednu navíc.

Spojte se s námi
Tel: (+420)
226 289 029

Po–Pá: 9–17 h

© Copyright 2010–2024 Ušetřeno.cz s.r.o.