12/7/2023, Usetreno Bussiness, Ušetřeno.cz

Vánoce 2023: Jaké dárky nadělují Vodafone, T-Mobile a O2?

Vánoce se kvapem blíží. Už od konce října obchodníci začínají nabízet různé slevy, akce a dárky k nákupům. Nejinak je tomu u tuzemských mobilních operátorů. Co si pro své zákazníky na Vánoce připravili operátoři O2, Vodafone a T-Mobile?

Vánoce Vodafone T-Mobile O2

Co chystají na Vánoce Vodafone, T-Mobile, O2?

V Česku fungují 3 hlavní mobilní operátoři – Vodafone, T-Mobile a O2. A pak je tu také řada virtuálních mobilních operátorů. Všichni velcí operátoři nabízejí mobilní tarify, internet, TV tarify a provozují také své e-shopy, kde si můžete kupovat nejrůznější elektroniku od mobilů až po herní konzole.

Stávajícím zákazníkům nabízejí rozličné akce, slevy a soutěže. A výhodné nabídky mají také pro nové zákazníky. A tyto akce O2 a jiných operátorů obvykle trvají po celý rok nebo po jiné delší časové období.

Před Vánoci ale nastává speciální čas, kdy duch Vánoc posedne i mobilní operátory. A tak přicházejí se speciálními vánočními akcemi, slevami a dárky – ty jsou připraveny nejen pro stávající zákazníky, ale i pro ty nové.

Takže pokud přemýšlíte o změně mobilního operátora, může být předvánoční čas právě tou dobou, kdy se vám to vyplatí. Kam přejít? To vám může poradit velké srovnání mobilních tarifů nebo srovnání internetu na Ušetřeno.cz.

Nezávazné srovnání internetu

Vánoce O2

U O2 začínají předvánoční akce už několik měsíců před samotnými Vánoci.

Vánoce O2 v roce 2023 se nesou v duchu nové spolupráce tohoto mobilního operátora s bankou Air Bank. A pokud noví (ale i stávající) zákazníci splní několik základních podmínek, mohou se těšit na dárek v podobě 300 Kč měsíčně, a to po neomezenou (nebo spíš dosud neurčenou) dobu. Jak tedy funguje tato O2 vánoční akce?

  1. Musíte si zřídit osobní účet u Air Bank. Pokud už ho máte, je první krok už za vámi.
  2. Musíte si objednat mobilní tarif O2 nebo jinou službu, přičemž její cena musí být minimálně 600 Kč měsíčně.
  3. Mobilní tarif O2 nebo jiné služby musíte hradit ze svého osobního účtu u Air Bank.
  4. Na tento běžný účet u Air Bank vám měsíčně musejí přicházet platby ve výši nejméně 10 000 Kč.
  5. A to je vše.

Pokud splníte všechny výše uvedené podmínky, budete po aktivaci odměny na webu, v prodejně nebo v aplikaci Moje O2 na daný bankovní účet dostávat od O2 vánoční odměnu – 300 Kč měsíčně po neomezeně dlouhou dobu.

O2 vánoční akce

Tím v roce 2023 O2 ještě nekončí. Vánoce O2 vylepší novým i stávajícím zákazníkům ještě slevovým kuponem ve výši 1 000 korun.

Slevový kupon si můžete vyzvednout na prodejně O2, stejně jako si ho můžete stáhnout z webových stránek O2 nebo ho najít v aplikaci Moje O2. Použít ho můžete na jakoukoliv službu, kterou od O2 máte. Tedy na:

  • mobilní tarify,
  • internet,
  • O2 TV,
  • GO kartu,
  • na telefony z vánoční nabídky,
  • na vybrané příslušenství z e-shopu O2.

Telefony od O2

Vánoce O2 se neodmyslitelně pojí i s nákupem nových mobilních telefonů. V roce 2023 si O2 připravilo zajímavou akci.

V nabídce má mobilní telefony, které si můžete koupit na splátky. Ale de facto mohou být úplně zadarmo. Jak je to možné? Pokud využijete vánoční akci O2 spojenou s Air Bank, tak si daný mobil koupíte na splátky, zaplatíte za něj jednorázově jen několik stokorun a další splátky vám pokryje měsíční odměna 300 Kč od O2 (a u některých mobilů vám z odměny ještě něco zbyde).

Srovnejte si mobilní tarify online

Vánoce Vodafone

Před Vánoci na své zákazníky nezapomíná ani Vodafone. V roce 2023 si Vodafone připravil především slevy na nákup elektroniky z e-shopu Vodafone.

U Vodafone vánoční akce nabízí slevu až 5 000 korun na nákup notebooků, mobilních telefonů, herních konzolí, chytrých hodinek a dalšího zboží – tedy vlastně všeho, co si pravděpodobně vy sami nebo možná vaše děti přejí pod stromeček.

Internet od Vodafone

Další vánoční akce Vodafone se vztahuje na internet. Pokud přemýšlíte o pevném internetu nebo byste rádi změnili dodavatele internetu, tak Vodafone je tu před Vánoci 2023 s nabídkou pevného internetu za 299 Kč měsíčně. Tato cena přitom platí na prvních 6 měsíců od objednání.

A co když nestojíte o pevný internet od Vodafone, ale raději byste „přenosný“ internet? Teď před Vánoci můžete získat od Vodafone internet na chatu nebo kamkoliv jinam, a to se slevou 200 korun.

Vodafone TV

V rámci vánoční akce Vodafone láká zákazníky i k televizím. Protože právě sledování pohádek, vánočních komedií a dalších pohodových filmů k Vánocům zkrátka neodmyslitelně patří. A stejně jako existuje O2 TV, tak můžete mít i Vodafone TV.

Pokud si ji teď pořídíte, tak se v rámci vánoční akce Vodafone nazvané Vánoce na Max můžete ve videotéce každou adventní neděli těšit na velkofilm nebo seriál od HBO.

A vztahuje se to i na zákazníky, kteří už Vodafone TV mají, ale HBO videotéku v rámci svého TV tarifu neměli k dispozici – o adventu 2023 ji mít budou.

Zakoukejte se do přemíry TV kanálů

Předplacená karta od Vodafone

Vánoční dárky Vodafone rozdává v roce 2023 i zákazníkům s předplacenou kartou. Pokud máte předplacenku a nechcete se dobíjení kreditu vzdát, má pro vás Vodafone před Vánoci 2023 překvapení – v listopadu i v prosinci si můžete užít vždy týden surfování po internetu bez omezení.

Pro aktivaci Neomezených dat na týden musíte mít ovšem zaplacený některý z datových balíčků s automatickou obnovou. Ty stojí od 149 Kč měsíčně. A je potřeba hlídat si výši kreditu – pokud by se vám během této vánoční akce od Vodafone vyčerpal, služba se deaktivuje.

Vyberte si internet podle svého gusta

Vánoce T-Mobile

Třetí velký mobilní operátor si také pro své stávající i nové zákazníky připravil nejrůznější vánoční dárky. Dárky T-Mobile rozdává pravidelně a v roce 2023 se vánočním dárkem od T-Mobile stávají bezdrátová Bluetooth sluchátka. Všem svým zákazníkům na ně totiž nabízí slevu 1 000 Kč. A to za každou službu, kterou u T-Mobile mají.

Pokud tedy máte například mobilní tarif od T-Mobile a internet od T-Mobile, máte nárok na dvě slevy. Každou lze ale uplatnit na jeden nákup, takže si musíte koupit dvoje sluchátka. Není možné slevy sčítat. Výhodou ale je, že sluchátka někomu může darovat k Vánocům.

Telefony od T-Mobile

Vánoční akce T-Mobile směřuje i do svého e-shopu s elektronikou. Tam najdete nejen mobilní telefony. Ale právě na ty se u vánoční akce T-Mobile letos soustředí. A nabízí mobily za 1 Kč. A nebo kombinaci dvou produktů, například mobilu a chytrých hodinek za 1 Kč. Případně můžete k nákupu získat jako dárek sluchátka za 1 Kč. Má to ovšem své podmínky, které musíte splnit.

V e-shopu Vodafone jsou navíc před Vánoci 2023 připraveny různě vysoké slevy na rozličné produkty od sluchátek až po notebooky. Zboží můžete nakupovat za jednorázovou platbu nebo na splátky. A pokud máte u T-Mobile mobilní tarif, velmi často získáte další slevu na nákup.

Porovnání neomezených tarifů

Datové balíčky T-Mobile

T-Mobile Vánoce pojímá moderně a ví, že lidé se ve svém mobilním telefonu už zpravidla neobejdou bez dat. Proto mezi předvánoční dárky T-Mobile zařadil v roce 2023 i cenově zvýhodněné datové balíčky.

Tato vánoční akce T-Mobile je zaměřena na majitele předplacených karet, kteří si dobíjejí kredit a nemají tedy u T-Mobile sjednaný mobilní tarif. Právě oni si mohou pořídit roční datový balíček (24 GB na 12 měsíců) nebo půlroční datový balíček (24 GB na 6 měsíců) s 50% slevou.

Vánoční slevy pro firmy

T-Mobile nezapomíná před Vánoci 2023 ani na firmy, respektive své firemní zákazníky. Pro ně připravil cenově výhodná sluchátka.

Datové balíčky jsou pak pro firemní zákazníky od 1. listopadu 2023 do 31. prosince 2023 levnější o 50 až 100 korun, ale jen po aktivaci této služby.

Vánoce pro mladé

Poslední vánoční akce T-Mobile se vztahuje na mladé lidi do 26 let věku. Těm nabízí T-Mobile mobilní tarify za zvýhodněné ceny a k tomu koupi mobilního telefonu a sluchátek, které získají za jednorázový poplatek 1+1 Kč.

Porovnejte si nezávazně tarify

O2 Vánoce

Srovnání mobilních tarifů

Vánoce Vodafone, T-Mobile a O2 znějí velmi lákavě. Ale jejich vánoční nabídky jsou lákavé každý rok. Takže než si bez rozmýšlení pořídíte mobilní tarif od O2, internet od Vodafone nebo si pořídíte výhodný balíček od T-Mobile, ještě si na chvíli sedněte a popřemýšlejte nad tím.

Mobilní operátoři před Vánoci leckdy nabízejí skutečně výhodné slevy a akce. Ale možná se zrovna vám nevyplatí. A najdete si jiný a mnohem výhodnější tarif.

Podívejte se proto na naše srovnání mobilních tarifů a zjistíte, jestli jinde přece jen nebudete telefonovat levněji. Nebo jestli nenajdete cenově výhodnější internet či TV tarif. A pokud si nebudete vědět rady, specialisté z Ušetřeno.cz vám ochotně poradí.

Pomůžeme vám zorientovat se v nabídce tarifů

Na každé koruně záleží. Pomůžeme vám, abyste nemuseli platit ani jednu navíc.

Spojte se s námi
Tel: (+420)
226 289 029

Po–Pá: 9–17 h

© Copyright 2010–2024 Ušetřeno.cz s.r.o.